×
CAUTA
EveryStudent.ro
Întrebări și răspunsuri
 despre viată şi Dumnezeu

Descoperindu-L pe Dumnezeu în Evanghelia după Ioan

Înregistrare

Dorești să afli ce spune Biblia despre Dumnezeu? Să înțelegi modul în care El te vede pe tine? Să descoperi ce îți poate oferi?

Poți afla chiar tu ceea ce El spune, printr-o aventură în care vei găsi propriile explicații. Și asta gratuit!

Descoperindu-L pe Dumnezeu este o serie de mesaje trimise prin email care te vor ajuta să călătorești prin una dintre cele mai frumoase cărți din Biblie: Evanghelia după Ioan. Nu va fi un studiu al fiecărei propoziții, nici măcar al fiecărui capitol. Am încercat să păstrăm o structură compactă și ușor de urmărit.

Iată câteva comentarii de la alte persoane care au parcurs acest studiu:

"În acest moment al vieții mele am găsit prin acest studiu speranță și încurajare. De fiecare dată când vedeam o nouă lecție sosită în e-mail, mă bucuram așa de mult! Mulțumesc!"

"Ani de zile am trăit crezând despre mine că sunt singură și uitată de toți. Am aflat altceva prin această serie de emailuri. Mulțumesc așa de mult!"

"Mesajele primite au fost pline de încurajare și prospețime. Parcă au sosit de fiecare dată chiar când aveam nevoie de ele! Continuați!"

Poți începe chiar acum această serie completând formularul din această pagină și prima lecție va sosi imediat în căsuța ta de email.

Nu vindem și nu distribuim altora adresa ta de email. Niciodată! Dacă din anumite motive vei dori să întrerupi seria, poți face asta oricând. În josul paginii fiecărui email primit există un buton de Dezabonare.

Cu sinceritate,

Beni H.
director Everystudent.ro


SHARE:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More


Facebook
Facebook